LAATSTE NIEUWS
woensdag 23 juni 2021
Home arrow Archief arrow 24.11.2006: Wethoudersbezoek aan Staddijk
 
HOOFDMENU
Home
AGENDA
Wijknieuws
Interessante websites
Contact met ons
HART VOOR DUKENBURG
Zoeken
Archief
24.11.2006: Wethoudersbezoek aan Staddijk PDF Afdrukken E-mail

Peter Lucassen, wijkwethouder voor Dukenburg, heeft op 24 november j.l. samen met zijn collega Hans van Hooft stadspark Staddijk bezocht.
Namens de gemeente Nijmegen was tevens Gerda Hendriks, senior adviseur openbare ruimte, aanwezig.

Voor het stadspark Staddijk is een toekomstvisie ontwikkeld die de wethouder presenteerde tijdens een wandeling door het park.
Daarbij werd stilgestaan bij verschillende locaties waar de mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van bijvoorbeeld het natuurreservaat, het groen, spelen en bereikbaarheid werden besproken.


De mening van de vele aanwezige wijkbewoners, werd zeer op prijs gesteld, met name wat beter kan of wat anders moet werd benadrukt, maar uiteraard werden ook de bijzondere en sterke kanten aanschouwelijk getoond.

Op woensdag 29 november a.s. wordt een inloopbijeenkomst over de toekomst voor het stadspark Staddijk georganiseerd.

 
Dit is tevens de officiƫle start van het inspraaktraject. U kunt tussen 17.00 tot 20.00 uur vrij inlopen en zich laten informeren over de plannen.

Uitgangspunt is dat het stadspark opener wordt en voldoet aan verschillende functies van sport, park en natuur. De inloopbijeenkomst wordt in het wijkcentrum Dukenburg, Meijhorst 70-39, zaal 1a gehouden.

Gezien het belang van Staddijk voor heel Dukenburg en de bijzondere natuurwaarde rekenen we op een grote opkomst bij de presentatie van de plannen.

Groengroep Stichting wijkplatform Tolhuis Teersdijk

foto's Jac.Veltmeijer 2006

 
(C) 2021 Tolhuis 20-er straten