LAATSTE NIEUWS
dinsdag 16 april 2024
Home arrow Archief arrow Dukenburg Presenteert
 
HOOFDMENU
Home
AGENDA
Wijknieuws
Interessante websites
Contact met ons
HART VOOR DUKENBURG
Zoeken
Archief
Dukenburg Presenteert PDF Afdrukken E-mail
 

Geen Dukenburg Presenteert in 2013

  

 

Dit jaar gaan we bekijken of er een vervolg mogelijk is. Onder ‘we’ bedoeld enkele leden van platform Meijhorst en Nico de Boer namens de winkeliers die een start proberen te maken voor iets wat Dukenburg breed gestalte moet krijgen. Zeker is dat het een ‘back to basic’ evenement moet worden waarin bewoners van Dukenburg, jong en oud, laten zien wat er allemaal in Dukenburg kan en gedaan word.

 

 

 

De afgelopen jaren overheersten andere belangen. Bewoners van Dukenburg moeten weer voorop staan in het programma, bewoners moeten weer betrokken worden. Dukenburgers hebben een boel te laten zien, te presenteren, daarom willen we nog dit jaar (2013) een ‘denktank’ vormen samen met wijkmanagement van de gemeente Nijmegen om een nieuwe vormgeving op te bouwen.

 

De toekomst van het evenement ‘Dukenburg presenteert’ zal in handen liggen van Dukenburgers die zich hiervoor willen inzetten. Bij voldoende animo zal er een avond georganiseerd worden om gezamenlijk hierover te brainstormen in een soort ‘denktank’.

 

 

 

Wilt u meepraten, meedenken en misschien bij de een toekomstige ‘Dukenburg presenteert’ meedoen? Mail dan naar

 

 

 
 
(C) 2024 Tolhuis 20-er straten